مبانی نظری تاثير سرمايه گذاري در كارايي و عملكرد شرکت تولیدی عنوان فایلی است که در این پست، تیم پاپولی جهت استفاده دانشجویان رشته ی مدیریت و مرتبط با آن در مقطع کارشناسی ارشد مهیا نموده است.
در این فایل، علاوه بر مبانی نظری تاثير سرمايه گذاري در كارايي و عملكرد شرکت تولیدی، پیشینه ی تحقیق هم بررسی شده است که این مورد برای دانشجویان ارشد جهت استفاده در فصل دوم پایان نامه بسیار کاربردی است.
فهرست فایل مبانی نظری تاثير سرمايه گذاري در كارايي و عملكرد شرکت تولیدی به شرح زیر است:
فهرست مطالب :
2-1 مقدمه
2-2 سرمایه گذاری
2-2-1 نقش سرمایه در توسعه
2-2-2 مبانی نظری نقش سرمایه در رشد اقتصادی
2-2-2-1 تئوری رشدآدام اسمیت
2-2-2-2 تئوری سایمون کوزنتس
2-2-2-3 سایر تئوری های توسعه سرمایه گذاری
2-2-3 عوامل موثر بر سرمایه گذاری
2-2-4 میزان در سرمایه گذاری
2-2-5 انواع سرمایه گذاری
2-2-6 برنامه ریزی سرمایه گذاری
2-2-7 ماهیت اصلی تصمیمات سرمایه گذاری
2-2-7-1 تجزیه و تحلیل اوراق بهادار
2-2-7-2 مدیریت پرتفلیو
2-3 مقایسه شرایط جذب سرمایه در ایران و جهان
2-3-1 رتبه بندی ریسک سرمایه گذاری
2-4 سیاست گذاری در سرمایه
الف- عوامل سیاست گذاری اقتصادی
ب- عوامل ساختار اقتصادی
ج- عوامل تشویقی و حمایتی
2-5 سرمایه گذاری و نحوه شکل گیری
2-6 سرمایه گذاری خطرپذیر
2-7 سرمایه گذاری و کارایی
2-8 پیشینه تحقیق
منابع
.
.
.
در ادامه خلاصه ای از فایل مبانی نظری تاثير سرمايه گذاري در كارايي و عملكرد شرکت تولیدی قابل مشاهده است:
1-2 مقدمه
اقتصاددانان بر اين باورند كه مقامات ذيربط در كشورهاي در حال توسعه ميتوانند سطح پسانداز داخلي و نهايتاً تجهيز منابع سرمايهاي را با كمك سرمايههاي خارجي تأمين نمايند كه نتيجه آن امكان افزايش سرمايهگذاري ثابت در اين كشورها خواهد بود. در كنار اين راه حل، راه حل دومي نيز وجود دارد كه همانا تجهيز و هدايت وجوه موجود در كشور به سمت فعاليتهاي مولد صنعتي است. يكي از ويژگيهاي كشورهاي در حال توسعه پراكندگي و نابساماني پساندازها و سرمايههاست به نحوي كه سرمايهها به مسيرهاي بهينه هدايت نميشوند به منظور بهينهسازي مسير گردش منابع مالي در اين اقتصادها لزوم تشكيل بازارهاي كارآمد و قوي همراه با سازمانهاي مالي مناسب و فعال در اين بازارها از مهمترين عوامل مؤثر در افزايش سرمايهگذاري و در پي آن رشد و توسعه است كه تقريباً در تمامي كشورهاي در حال توسعه اين سازمانهاي مالي مناسب و يا نظام مالي قوي وجود ندارد يا در يك سطح ابتدايي و محدود قرار داشته كه عملاً نميتوانند نقش قابل ملاحظهاي را در تجهيز و هدايت وجوه موجود به سمت فعاليتهاي مولد داشته و تأثير مناسب و كارايي را در ارتقاء و بهبود ساختار اقتصادي كشور داشته باشند.
.
.
.
2-2 سرمایه گذاری
سرمايه يعني وجوه قابل سرمايهگذاري و حاصله از پسانداز كه به صورت ماشينآلات، ساختمان، ابزار مهارتها و يا وجوه نقد به جريان كار انداخته ميشود. مفهوم تشكيل سرمايه اين است كه جامعه كليد فعاليتهاي مولد خود را به خدمت نيازمنديها و مصارف فوري نميگذارد بلكه قسمتي از آن را صرف توليد كالاهاي سرمايهاي مانند ماشينآلات، كارگاهها، تجهيزات و تمامي اشكال سرمايه ميكند كه قادر است تأثير نيازهاي مولد جامعه را به ميزان زيادي افزايش دهد.
.
.
.
اطلاعات کلی فایل مربوطه به شرح زیر می باشد:
پسوند فایل: doc
کیفیت فایل: عالی
تعداد صفحات:47 صفحه
قیمت: 24000 تومان