جزيره ماداگاسكار واقع در سواحل شرقي آفريقا در اقيانوس هند پس از استراليا، گروئنلند، گينه نو و بورنئو پنجمين جزيره بزرگ جهان است. ماداگاسكار به دليل جدا بودن از خاك اصلي آفريقا داراي طبيعتي خاص و ويژه خود است كه تقريبا نميتوان مشابه گياهان و جانوران اين جزيره را در نقاط ديگر جهان مشاهده كرد. فرهنگ و نژاد مردم ماداگاسكار كه به آنها مالگاش ميگويند نيزخاص اين جزيره است. به همين دليل جزيره ماداگاسكار به سرزميني منحصر بفرد و جدا افتاده شهرت دارد. منبع: مگزين ووياژ.
لمورها پستانداراني هستند كه از برگ و ميوه درختان تغذيه كرده و نماد ماداگاسكار محسوب ميشوند. گونههاي مختلفي از لمورها از انواع كوچك و بزرگ در ماداگاسكار زندگي ميكنند.
درختان غول آساي بائوباب يكي از مناظر معمول طبيعت ماداگاسكار است. از مجموع 8 گونه درخت بائوباب در جهان 6 گونه آن در ماداگاسكار ميرويند.
منظره غروب آفتاب در ساحل روستاي ماهيگيري ايفاتي در ساحل غربي جزيره ماداگاسكار.
با اين كه سواحل ماداگاسكار از پلاژهاي زيبا تشكيل شده اما مركز جزيره پوشيده از فلاتهاي مرتفع است كه ارتفاع برخي از آنها به 1500 متر ميرسد.
برنج غذاي پايه مردم ماداگاسكار است كه در شاليزارها آبياري شده كشت ميشود. تصوير يك شاليزار در نزديكي شهر تاناناريو، پايتخت ماداگاسكار.
يك گونه آفتاب پرست شاخدار كه ويژه جزيره ماداگاسكار است.
منظره بسيار بديع آبشار ليلي كه انواع گياهان پيرامون آن را پوشاندهاند واقع در نزديكي شهر امپفي.
تصوير زيباي رنگين كمان بر فراز يك صخره در پارك ملي ايزالو كه زيستگاه ماكيها، سيفاكاها و دهها نوع پستاندار ديگر نيز است.
زنان روستايي در حال شستن رخت و لباس در حاشيه يك نهر باريك در نزديكي شهر آمبوسيترا در مركز ماداگاسكار.
تصوير يك خيابان شهر تاناناريو، پايتخت ماداگاسكار و تاكسيهاي سفيدرنگ آن.
يك زن ميوه فروش در بازار شهر تاناناريو. در آب و هواي مطلوب ماداگاسكار ميوههايي مانند آناناس، مانگو، وانيل يا نارگيل به آساني عمل ميآيند.
جام جم آنلاین
{linkr:bookmarks;size:small;text:nn;separator:+;badges:p}