يك متخصص تغذيه گفت: مصرف منظم هندوانه در فصل خودش از بيماريهاي مزمني مثل حملات آسم، سرطان روده بزرگ، ساير سرطانها مثل سينه و التهاب مفاصل جلوگيري كند.
مرتضي صفوي در گفتوگو با فارس، افزود: هندوانه سرشار از آب است و ميتواند نيازهاي روزمره انسان برطرف كند.
وي گفت: آنتياكسيدانهاي موجود در هندوانه ميتوانند راديكالهاي آزادي را كه به دليل اكسيداسيون كلسترول و تنگ شدن ديواره عروقي خوني ايجاد ميشوند غير فعال كند و در نتيجه از بروز بيماريهاي قلبي و عروقي و سكته جلوگيري ميكند.
صفوي گفت: مصرف منظم هندوانه در فصل خودش از بيماريهاي مزمني مثل حملات آسم، سرطان روده بزرگ، ساير سرطانها مثل سينه و التهاب مفاصل جلوگيري ميكند.
اين متخصص تغذيه افزود: رنگ صورتي هندوانه به دليل داشتن ليكوپن است. ليكوپن يكي از آنتي اكسيدانهاي بسيار مناسب است و ميتواند از بروز سرطانها جلوگيري كنند.
وي گفت: ليكوپن يك رنگدانه شيميايي است كه باعث ايجاد رنگ قرمز در هندوانه ميشود و اثرات ضد اكسيداني قوي دارد. اين آنتي اكسيدان به تمام نقاط بدن رفته و راديكالهاي آزاد را خنثي ميكند.{linkr:bookmarks;size:small;text:nn;separator:+;badges:p}