مديركل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت گفت: افرادي كه از خوردن صبحانه امتناع ميكنند، 4 برابر بيشتر از افرادي كه صبحانه ميخورند با خطر افزايش وزن روبهرو هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، فاطمه رخشاني اظهار داشت: بيش از سه چهارم افرادي كه توانستهاند وزن خود را به مقدار قابل توجه كاهش دهند، گفتهاند كه هر روز صبحانه ميخورند.
وي افزود: حذف صبحانه احتمال چاق شدن، ابتلا به ديابت و حتي سكته قلبي را افزايش ميدهد.
رخشاني با اعلام اينكه صبحانه كارآيي مغز را افزايش ميدهد، گفت: متأسفانه 15 درصد نوجوانان و يك سوم بزرگسالان جامعه به رغم اين همه خواص صبحانه از خوردن آن امتناع ميكنند.
وي با اعلام اينكه در يك مطالعه افرادي كه صبحانه كامل ميخوردند بيش از 21 درصد از وزن خود را از دست دادهاند، اما افرادي كه رژيم غذايي كم كربوهيدرات داشتهاند تنها 5/4 درصد كاهش وزن داشتهاند، تأكيد كرد: احتمال ابتلا به قند خون در افرادي كه هر روز صبحانه ميخورند 50 درصد كمتر از سايرين است و صرف صبحانه نقش مهمي در كاهش خطر ديابت نوع دوم ايفا ميكند.